Hvem er vi?

Et selskab startet af unge talenter, drevet af e-handels specialister, der udvikler digitale oplevelser

Der er en bedre måde at vokse på online

RELEVO. Digital er et mediehus skabt af unge talenter, der brænder for at udvikle digitale løsninger. Vi tror på en kombination af tidsløs design og kompetent udvikling, styrker vores kunders online tilstedeværelse.

Vi er Certificerede
Shopify Eksperter

RELEVO. Digital er blandt de få med Shopify Ekspert Certifikat. Vi har hjulpet mange start-ups, iværksættere og veletableret virksomheder med at opnå succes på Shopify. Ved at kombinere en unik in-house viden med brugervenlig design og ren kodning, skaber vi højere konvertering og bedre købsoplevelser for netop dine kunder. Din E-commerce forretning er i sikre hænder hos os.

Læs mere om eCommerce

Komplette løsninger – der er til at forstå

Igennem flere år har vi arbejdet med hjemmesider, E-handelsshops og online marketing. Det har gjort os en del erfaring rigere, og ved, hvad der skal til for at du opnår succes online. Vi ved, hvor krævende og frustrerende det kan være at finde rundt i internetjunglen, og derfor har vi fra dag et valgt at samle alt i en komplet løsning – der er til at forstå.

Mød vores eksperter

Projektleder & Shopify Expert

Sebastian Frederiksen

Sebastian har været projektleder for vores mange klienter vedrørende digitale projekter. På grund af dette har han fået en masse erfaring med hensyn til projektstyring. I bund og grund er han en person, der stræber efter struktur og produktivitet. Hans fokus er altid på klienter og forstå deres behov samt finde den bedste digitale løsning for dem.

Front-end udvikler

Petar Todorov

Petar er ansvarlig for tilpasning af funktioner, som kræver tekniske færdigheder. Mens han er erfaren inden for fuld stack-udvikling, ligger hans ekspertise inden for front-end-udvikling især inden for Shopify. Han stræber efter at levere velstruktureret kode. I sin fritid går han op i at lære om de nyeste trends inden for webudvikling og herudover udføre diverse sportsgrene.

UX/UI & Grafisk Designer

Tomas Soltes

Tomas bruger visuel kommunikation til at formidle beskederpå en effektiv og æstetisk tiltalende måde. Han er også ansvarlig for design og implementering af alle de oplevelser, en bruger har, når denne interagerer med vores websted. Han er ambitiøs og selv-motiveret person, der har en stor interesse for alt, der er relateret til design.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udforsk alle de værktøjer og tjenester, du skal bruge for at starte, drive og skabe vækst i din virksomhed.
Tak skal du have! Din indsendelse er modtaget!
Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.

Send os en besked

Valgfri

Tak! Din besked er modtaget!
Der opstod en fejl. Prøv igen.

Sebastian Frederiksen

Projektleder & Shopify Ekspert