Se udvalgte kunder og cases

Vi har samlet et udvalg af cases nedenfor der viser, hvordan vores arbejde med digital platform og content har skabt målbare resultater. Læs også hvad vores kunder siger om samarbejdet med Relevo. Digital.

Gulnaaz Fashion

Opsætning af Shopify webshop på rekord tid!

Gulnazz Fashion er en fysisk butik med beliggenhed på Frederiksberg, der sælger pakistanske og indiske kjoler. Ejeren havde igennem længere periode tænkt på at have en online webshop til at sælge sine produkter på. Vi fik på kort tid opsat en brugervenlig Shopify webshop med betalingsløsning til kunden.

Besøg hjemmeside

KIZÔBI

Ny Shopify webshop med fokus på UX-design.

KIZÔBI er et eksklusivt nyt tøjbrand, der ønskede en webshop til at sælge deres produkter på. Vi gjorde brug af UX-design til at skræddersy kundens webshop. Kombinationen af webshoppen samt den rette branding resulterede i  +1500 besøgende på launch dagen.

Besøg hjemmeside

Hats, Boots & Bourbon

Vi fik vores kunde op til næste niveau på under 1.5 måned.

Kundens daværende system var ikke rustet nok i forhold til den mængde trafik, som virksomheden ønskede. Vi fik derfor lavet en ny og optimeret webshop med fokus på UX-design, hvilket medførte til at kunden øgede sine ordrer med 150% sammenlignet med samme måned sidste år.

Besøg hjemmeside

The Modern

Restaurant hjemmeside med fokus på design og brugervenlighed

The modern er en hyggelig café ved Nyhavn, hvor de sælger gastronomisk mad. De ønskede en mere optimeret hjemmeside med forbedret design. Vi fik udarbejdet en mere brugervenlig hjemmeside med fokus på design, hvilket har ledt til endnu flere kundebestillinger.

Besøg hjemmeside

Cozys

Ny start-up med fokus på online salg

Cozys er et start-up, der producerer håndstrikkede tæpper, puder, tøj mm. Vi fik skabt en platform, der skulle realisere virksomhedens drøm om at sælge håndlavede produkter online. Vores kompetente rådgivere har vejledt dem med alt fra oplæring i Shopify, logistik, indkøb og markedsføring.

Besøg hjemmeside

3byggematch

Hjemmeside med fokus på konvertering og lead generering

3byggematch.dk befinder sig i byggebranchen, hvor de laver 3 uforpligtet byggetilbud til kunder. Kunden ønskede en ny hjemmeside med fokus på konvertering til nye leads. Vi fik opsat en forbedret og brugervenlig hjemmeside med fokus på UX-design. Efter hjemmesidens lancering, kunne vi se en klar forbedring af konverteringer.

Besøg hjemmeside

Et uddrag af vores kunder

Vi har kun tilfredse kunder

Frank Knudsen

Ejer af K-Studio Frank-K

Jeg kan trygt anbefale RELEVO som kompetent samarbejdspartner. Vi fik en fuld færdig webshop op og køre på rekordtid og alle vores små specielle behov fangede de hurtigt og fik implementeret gnidningsløst. Specielt her i den svære tid var det en god oplevelse at komme i luften med salget igen.

Marcus Vejs

Indehaver hos Svaneskilte

Jeg har valgt at bruge Relevo Digital til at lave min hjemmeside. Resultatet er jeg yderst tilfreds med. Samarbejdet mellem dem og jeg, har bare fungeret 100%. Kan derfor anbefale dem til alle der ønsker en professionel hjemmeside/webshop. God service, forståelse for kunden og virkelig effektive.

Dan Ovidiu Nitescu

Indehaver hos Ouro Revision

Jeg har over en længere periode gjort brug af RD for at udarbejde vores grafiske elementer. Både online og off-line. Vi har forsat vores samarbejde med ydeligere 1 år udelukkende pga. den effektive og meget professionelle tilgang til forretning og rådgivning. Hilsen en yderst tilfreds kunde.

Stefan Danielsson

Direktør hos Fizzit

Kanon energi og ekspertiseJeg kan kun rose Relevo Digitals arbejde. De leverer altid som lovet, man kan til hver en tid stole på dem, og så får man valuta for pengene. Magen til kundeservice er et sjældent syn hos sådan et ungt team.

Boshi Saleh

Projektleder hos KIZOBI

At kende og forstå sin målgruppe er vigtig for enhver virksomheds markedsføringsstrategi. RELEVO er en højt kvalificeret og professionel partner, der kender deres område med tendenser blandt de unge. Gennem vores samarbejde med RELEVO er vi blevet mødt med kvalificeret rådgivere, der tilbyder kreative løsninger på deres respekterede område. Alt det ovenstående kombineres derefter i en dynamisk og uformel indstilling.

Wasim Kayed

Direktør hos Steam-Wash

Jeg kan klart anbefale RELEVO Digital. Jeg blev anbefalet at benytte mig af deres services og tog selv kontakt til dem.
De er ret servicemindede, tålmodige og tilgængelige.
Jeg har derudover fået en helt fantastisk hjemmeside til mit firma, som er enkel og overskuelige for både mig og mine kunder. Kæmpe ros til dem for deres professionelle arbejde !!

Tahir Uzuner

Leder Café Victoria Hvidovre

Vi, som Café Victoria i Hvidovre, er yderst tilfreds med RELEVO Digitals arbejde. Vi har fået en imødekommende, samt en fantastisk service fra RELEVO teamet.

Mike

Indehaver af CPH VAGT ApS

Jeg kan 100% anbefale Ryan Aryan og hans team. De er  fantastiske har også lave min hjemmeside, foto og tekster. God kommunikation og holder altid deres aftaler.

Narges Alizadeh

Direktør hos Klinik Cosmec

Vi Klinik Cosmec har samarbejdet med RELEVO Digital. De er vores faste konsulent firma, og de er fantastisk fleksible og har imponeret os over alt forventning i både promovering og eksponering af vores klinik. De har stået for at lave vores hjemmesidesinfrastruktur og strategi. Vi har nu, efter at de har vist sig at være det rette konsulent firma, valgt at forlænge vores aftale med dem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udforsk alle de værktøjer og tjenester, du skal bruge for at starte, drive og skabe vækst i din virksomhed.
Tak skal du have! Din indsendelse er modtaget!
Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.

Send os en besked

Valgfri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sebastian Frederiksen

Projektleder & Shopify Ekspert