Se udvalgte kunder og cases

Vi har samlet et udvalg af cases nedenfor der viser, hvordan vores arbejde med digital platform og content har skabt målbare resultater. Læs også hvad vores kunder siger om samarbejdet med Relevo. Digital.

Dream Team Service

Service virksomhed med skræddersyet design

Dream Team Service består af Lucas og Julian. De tilbyder alt fra ejendomsservice, haveservice, transport m.m. både til private og virksomheder. Vi har sørget for at udvikle en funktionsdygtig hjemmeside til dem med skræddersyet design, så de kan vise deres services.

Besøg hjemmeside

KidzCorner

Vi tog en online legetøjsbutik til det næste niveau

KidzCorner følte begrænsninger i deres Prestashop system. Dette gjorde, at vi flyttede alle produkter og indhold over til Shopify og lavede en make-over af design. Dette bestod af nyt logo, omstrukturering af kategorier, grafisk arbejde m.m. Den nye webshop er blevet taget godt imod og har medført en stigning i salg.

Besøg hjemmeside

Mava Smørrebrød

Hjemmeside med simpelt og stilrent design

Den nystartede smørrebrødsbutik i Valby søgte hjælp til at få udarbejdet en hjemmeside. Hos RELEVO Digital stod vi klar til at hjælpe, hvor der er blevet lagt fokus på smukt samt simpelt design. Hjemmesiden er blevet rost af både personale samt deres kunder.

Besøg hjemmeside

DD-S

Hjemmeside med fokus på design og UX

DD-S er en transport virksomhed med fokus på B2B. Vi har sørget for at opgradere den nuværende hjemmeside, hvor der samtidig er blevet lavet nyt indhold til de forskellige service sider. Der er har været fokus på design, farvekoder samt brugerinteraktionen.

Besøg hjemmeside

Hats, Boots & Bourbon

Vi fik vores kunde op til næste niveau på under 1.5 måned.

Kundens daværende system var ikke rustet nok i forhold til den mængde trafik, som virksomheden ønskede. Vi fik derfor lavet en ny og optimeret webshop med fokus på UX-design, hvilket medførte til at kunden øgede sine ordrer med 150% sammenlignet med samme måned sidste år.

Besøg hjemmeside

KIZÔBI

Ny Shopify webshop med fokus på UX-design.

KIZÔBI er et eksklusivt nyt tøjbrand, der ønskede en webshop til at sælge deres produkter på. Vi gjorde brug af UX-design til at skræddersy kundens webshop. Kombinationen af webshoppen samt den rette branding resulterede i  +1500 besøgende på launch dagen.

Besøg hjemmeside

Proud Christmas

Niche webshop med fokus på enkelte produkter

Proud Christmas sælger julepynt med et godt formål for LGTB+ målgruppen. Webshoppen er blevet udarbejdet via Shopify, hvor der er fokus på design. Herudover er der opsat valutaskifter, betalingsløsning samt leveringsløsning for en funktionsdygtig webshop.

Besøg hjemmeside

Helle Ellegaard

Webshop med indbygget rabatsystem

Hvad der startede med enkelte rettelser blev til en ny og forbedret Shopify webshop. Dette inkluderede nyt design, omstrukturering af kategorier og opsætning af et rabatsystem. Helle har været fuldt tilfreds med det endelige resultat samt vores rådgivning.

Besøg hjemmeside

Fynsk Snedkeri

Nyt projekt har overgået alle forventninger!

Ejeren bag Fynsk Snedkeri er Simon Brask, som også er stifter og ejer af hipstory.dk. Med hans nye projekt Fynsk Snedkeri har vi fået udarbejdet en stærk webshop med fokus på flot og brugervenligt design. Fra Simons egen bedømmelse har projektet ”overgået alle forventninger hele vejen igennem.”

Besøg hjemmeside

Et uddrag af vores kunder

Vi har kun tilfredse kunder

Frank Knudsen

Ejer af K-Studio Frank-K

Jeg kan trygt anbefale RELEVO som kompetent samarbejdspartner. Vi fik en fuld færdig webshop op og køre på rekordtid og alle vores små specielle behov fangede de hurtigt og fik implementeret gnidningsløst. Specielt her i den svære tid var det en god oplevelse at komme i luften med salget igen.

Marcus Vejs

Indehaver hos Svaneskilte

Jeg har valgt at bruge Relevo Digital til at lave min hjemmeside. Resultatet er jeg yderst tilfreds med. Samarbejdet mellem dem og jeg, har bare fungeret 100%. Kan derfor anbefale dem til alle der ønsker en professionel hjemmeside/webshop. God service, forståelse for kunden og virkelig effektive.

Dan Ovidiu Nitescu

Indehaver hos Ouro Revision

Jeg har over en længere periode gjort brug af RD for at udarbejde vores grafiske elementer. Både online og off-line. Vi har forsat vores samarbejde med ydeligere 1 år udelukkende pga. den effektive og meget professionelle tilgang til forretning og rådgivning. Hilsen en yderst tilfreds kunde.

Stefan Danielsson

Direktør hos Fizzit

Kanon energi og ekspertiseJeg kan kun rose Relevo Digitals arbejde. De leverer altid som lovet, man kan til hver en tid stole på dem, og så får man valuta for pengene. Magen til kundeservice er et sjældent syn hos sådan et ungt team.

Boshi Saleh

Projektleder hos KIZOBI

At kende og forstå sin målgruppe er vigtig for enhver virksomheds markedsføringsstrategi. RELEVO er en højt kvalificeret og professionel partner, der kender deres område med tendenser blandt de unge. Gennem vores samarbejde med RELEVO er vi blevet mødt med kvalificeret rådgivere, der tilbyder kreative løsninger på deres respekterede område. Alt det ovenstående kombineres derefter i en dynamisk og uformel indstilling.

Wasim Kayed

Direktør hos Steam-Wash

Jeg kan klart anbefale RELEVO Digital. Jeg blev anbefalet at benytte mig af deres services og tog selv kontakt til dem.
De er ret servicemindede, tålmodige og tilgængelige.
Jeg har derudover fået en helt fantastisk hjemmeside til mit firma, som er enkel og overskuelige for både mig og mine kunder. Kæmpe ros til dem for deres professionelle arbejde !!

Tahir Uzuner

Leder Café Victoria Hvidovre

Vi, som Café Victoria i Hvidovre, er yderst tilfreds med RELEVO Digitals arbejde. Vi har fået en imødekommende, samt en fantastisk service fra RELEVO teamet.

Mike

Indehaver af CPH VAGT ApS

Jeg kan 100% anbefale Ryan Aryan og hans team. De er  fantastiske har også lave min hjemmeside, foto og tekster. God kommunikation og holder altid deres aftaler.

Narges Alizadeh

Direktør hos Klinik Cosmec

Vi Klinik Cosmec har samarbejdet med RELEVO Digital. De er vores faste konsulent firma, og de er fantastisk fleksible og har imponeret os over alt forventning i både promovering og eksponering af vores klinik. De har stået for at lave vores hjemmesidesinfrastruktur og strategi. Vi har nu, efter at de har vist sig at være det rette konsulent firma, valgt at forlænge vores aftale med dem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udforsk alle de værktøjer og tjenester, du skal bruge for at starte, drive og skabe vækst i din virksomhed.
Tak skal du have! Din indsendelse er modtaget!
Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.

Send os en besked

Valgfri

Tak! Din besked er modtaget!
Der opstod en fejl. Prøv igen.

Sebastian Frederiksen

Projektleder & Shopify Ekspert